Αὀρατοι νἀρθηκες Invisalign ή Σιδεράκια;

Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός από εμάς που θελουμε να ''ισιωσουμε'' τα δόντια μας αλλα απλά δεν το επιχειρουμε αφού σε κανέναν μας δεν αρέσουν τα μεταλλικα σιδεράκια. 
Τα μεταλλικά σιδεράκια δεν είναι καθόλου άνετα, μπορούν όλοι να τα δουν μέσα στον στόμα , τρωγοντας με αυτά απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια και φυσικα πρέπει καποιος να υπομένει όλα τα παραπάνω για τουλαχιστον 2 με 3 χρόνια. 
Όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν εύκολα να λυθούν με τους διαφανεις ναρθηκες Invisalign. 
Τα Invisalign είναι διαφανείς ναρθηκες σχεδόν αόρατοι σε όλους εκεί έξω που καθημερινα συναντάμε στο φιλικο ή επαγγελματικό μας κύκλο. Κανείς δεν θα ξερει πως τα φοράτε. 
Το φαγητό δεν αποτελει κανένα προβλημα αφού πολύ απλά οι ναρθηκες μπορούν πολύ εύκολα να αφαιρεθούν από το στόμα πριν από κάθε γεύμα. 
Ενώ τα μεταλλικα σιδεράκια ξεκολλανε και πληγώνουν την γλώσσα και τα χείλια αντίθετα η λεία επιφάνεια του νάρθηκα Invisalign δεν προκαλεί κανένα τέτοιο πρόβλημα με αποτέλεσμα το να φορά κάποιος τα Invisalign να είναι κάτι απόλυτα άνετο. 
Τελος ο χρόνος θεραπείας δεν ξεπερνά τους 3 με 4 μήνες σε αντίθεση με τα μεταλλικά σιδεράκια που κάποιος θα χρειαστεί να τα φοράει για 2 με 3 χρονια. 
Η όλη διάρκεια της θεραπεία είναι άνετη για τον ασθενή χωρίς πόνο η οποιαδήποτε άλλη δυσκολία.
Αν νομίζετε ότι οι ναρθηκες Invisalign μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το χαμόγελο που θα θέλατε, θα χαρώ να σας δω και να το συζητήσουμε από κοντά.
Φιλικά 
Dr George Papadakis

Στην παρακάτω περίπτωση ο χρόνος θεραπείας δεν ξεπέρασε τους 3 με 4 μήνες κατα την διάρκεια των οποίων ο ασθενής δεν χρειάστηκε να αλλάξει στο παραμικρό τις καθημερινές συνήθειες του είτε αυτό αφορά την δουλειά του ή την σχέση του με το οικογενειακο και φιλικό του περιβάλλον είτε ακόμα ακόμα τον τροπο διατροφής του.

Αυτό είναι και ένα από τα πιο μεγάλα πλεονεκτήματα των Invisalign Aligners.

Θα προσαρμοστούν αυτοί στην καθημερινότητα σας και όχι η καθημερινότητα σας σε αυτούς.

Στην περίπτωση αυτή το κύριο πρόβλημα του ασθενή ήταν τα συνωστισμένα επάνω μπροστινα δόντια όπως δείχνουν και τα μαύρα βελάκια στις φωτογραφίες.

Ο ασθενής είχε να διαλέξει ανάμεσα από δύο επιλογές,

Είτε μεταλλικά σιδερακια που θα έπρεπε να τα φοράει για 2 με 3 χρόνια τουλάχιστον με όλες τις πρακτικές δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται,
Είτε με τους διαφανείς ναρθηκες Invisalign για 4 μήνες μόνο χωρίς να αλλαξει τίποτα στην καθημερινότητα του.

Το περιστατικό τελικα θεραπεύτηκε με ναρθηκες Invisalign σε 4 μήνες μόνο.

Το τελικό αποτέλεσμα ικανοποίησε τον ασθενή στον μέγιστο βαθμό αφού οπως φαίνεται στις φωτογραφίες μετά τα επάνω μπροστινά δόντια ευθυγραμμίστηκαν τελείως.

Κατα την διάρκεια της θεραπείας ο ασθενής δεν αντιμετώπισε κανένα προβλημα και καμία δυσκολία.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον παραπάνω ασθενή μου G.T. με την ευγενική άδεια του οποίου μπόρεσα να χρησιμοποιήσω τις παρακάτω φωτογραφίες.

Καλημέρα σε όλους εσας, __Ελπίζω να έχετ
 

Πως οι νἀρθηκες Invisalign μπορούν να αλλἀξουν την ζωή σας.